Ontstaan

Computerhulp Markelo is een éénmanszaak gerunt door Zygmund Groeneweg.

Van jongs af aan heb ik interesse getoond in computers, zowel wat er mee kon qua software als wat er daadwerkelijk in geplaatst en uitgehaald kan worden. Op twaaljarige leeftijd schreef ik op de voorloper van de normale PC (een MSX) al enkele programmaatjes zodat huisgenoten makkelijker met de computer konden werken zodat ik niet elke keer hoefde te helpen.

Ook als mensen dachten dat de computer vervangen moest worden kon ik vaak enkele vervangingen aanbieden zodat de PC een tweede leven kreeg en nog enkele jaren mee kon gaan. Door computeronderdelen te kopen verving ik elke keer onderdelen in mijn computer waardoor deze altijd up-to-date is. Zo kreeg ik ook steeds meer kennis van al het reilen en zeilen in de automatisering.

Op den duur zijn mijn interesses meer gaan liggen in de software en dan met name het toenemende gebruik van internet. Hier heb ik destijds ook mijn studie op gericht.
Doordat er telkens zwaardere programma’s nodig waren voor het ontwerpen en maken van websites werd ik ‘gedwongen’ om ook goed voor de harware te zorgen. Op deze manier kon ik wel telkens mijn automatiseringskennis bijhouden.

Nu de kredietcrisis heeft toegeslagen en mijn oude baan daardoor weinig perspectieven meer bood heb ik besloten mijn diensten aan te bieden in Markelo (computerhulp). Voor websites mag uiteraard heel Nederland en zelfs de hele wereld bij mij aankloppen!

Ik hoop u in de toekomst van dienst te kunnen zijn, hetzij met websites of anders met computerhulp.

Zygmund Groeneweg